BARQAROR ENERGIYAGA O‘TISHDA LOYIHA BOSHQARUVINING STRATEGIK ROLI - Arabova Gulbodom Odil qizi; Sadriddinov Baxtiyor Badriddinovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola barqaror energiya tizimlariga o‘tish jarayonida loyiha boshqaruvining strategik ahamiyatini o‘rganadi. Unda qayta tiklanuvchi energiya manbalarini rivojlantirish, energiya samaradorligini oshirish va barqaror energiya infratuzilmasini yaratish kabi loyihalarni muvaffaqiyatli amalga oshirishda loyiha boshqaruvining o‘rni va vazifalari tahlil qilinadi. Shuningdek, barqaror energiya loyihalarini boshqarishda duch kelinadigan asosiy muammolar va ularni hal etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.