HOSILA VA UNING TADBIQLARI - Qurbonov Shuhrat Zarifovich; Jamolova Munisa Jovli qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada "Hosila va uning tadbiqlari" mavzusida asosiy tushunchalar, hosilaning matematik va mexanik ma'nolari, uning differensiallash va urinma tenglamalaridagi o‘rni haqida fikr yuritiladi.