DISKLI TORMOZ TIZIMIDA QIZIB KETISH SABABLARI VA ULARNING YECHIMLARI - Abduqaxxorov Mirjalol Abdujabbor o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muallif tomonidan avtomobillarning tormoz tizimlari turlari, ularning ishlash tartibi, avtomobilni tormozlash usullari, ob-havo va yo‘l sharoitlarining avtomobil tormozlash xususiyatlariga ta’siri haqida ma’lumotlar keltirilgan.