TARMOQLARNI MONITORING QILISH VOSITALARI (WIRESHARK, PRTG, NAGIOS) - Eshonqulov Tirkash (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: O‘zbekcha: Maqolada tarmoq monitoringi vositalari – Wireshark, PRTG va Nagios dasturlarining imkoniyatlari, afzalliklari hamda ularning ta’lim va IT sohalaridagi o‘rni tahlil qilingan.