OʻZBEKISTONDA MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTIDAGI INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR - Yo’ldosheva Umida Xusniddin qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Oʻzbekistonda maktabgacha taʼlim tashkilotlarida innovatsion pedagogik texnologiyalarni joriy etishning ahamiyati, mavjud muammolar, ularni hal qilish yo‘llari va erishilgan natijalar tahlil qilinadi. Ilg‘or xorijiy tajriba va milliy pedagogik yondashuvlar asosida olib borilayotgan islohotlar maktabgacha taʼlim sifatini oshirishda muhim vosita sifatida ko‘rilmoqda.