ЖИНСИЙ ЖИНОЯТ ВА ЖИНСИЙ ҲОЛАТЛАР СУД-ТИББИЙ ЭКСПЕРТИЗАСИНИ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ - Алимов Олим Эркинович; Тоғаймуродов Шерали Нормуминович (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада РСТЭИАМ Тошкент вилояти филиалининг Юқоричирчиқ туманлараро суд-тиббий экспертиза бўлинмасида 2022-2024 йилларда жинсий жиноят ва жинсий ҳолатлар юзасидан ўтказилган эксперт хулосаларининг таҳлил натижалари берилган.