TALABALARDA JISMONIY MADANIYANI RIVOJLANTIRISH - Tulaganov Karim Olimjonovich; Hamidullayev Rustam Fayzullayevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annontatsiya: Ushbu maqolada talabalarda jismoniy madaniyani rivojlantirish hamda jismoniy tarbiya va sport mashg‘ulotlarida ta’lim berishning muhim jihatlari to‘g‘risida fikr yuritilgan.