MICE TURIZM FAOLIYATINI TASHKIL ETISHDA GERMANIYA TAJRIBASIDAN SAMARALI FOYDALANISH YOʻLLARI - Xalilova Gulnoza Nurullo qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur tezisda turizmni rivolantirishda xorij tajribasidan foydalanish, MICE turizmning hozirgi kundagi eng serdaromad turizm turi ekanligi haqida fikr va mulohazalar keltirilgan.