MATEMATIKA FANINI O‘QITISHDA 4K MODELINING AFZALLIKLARI - Yunusova Sabo Abdulxamidovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya:Mazkur maqolada matematika fanini o‘qitishda 4K modeli – kreativlik, tanqidiy fikrlash, hamkorlikda ishlash va kommunikativlik ko‘nikmalarini shakllantirish vositasi sifatida tahlil qilinadi. Tadqiqotda 4K modelining dars jarayoniga ta’siri, o‘quvchilarning fanga bo‘lgan qiziqishini oshirishdagi roli va o‘quv jarayonidagi samaradorligi ko‘rib chiqiladi. Empirik kuzatuvlar asosida modelning afzalliklari aniqlanadi.