LOGISTIKA SOHASIDA VAQT TEJASH TEXNOLOGIYALARINI JORIY ETISH MASALALARI - Mirzaxoʻjayev Xojiakbarxoʻja Ibrohim oʻgʻli (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu maqolada logistika tizimida vaqt resurslaridan samarali foydalanish bo‘yicha zamonaviy texnologiyalarni joriy etish masalalari yoritilgan. Muallif logistika jarayonlarida raqamli texnologiyalardan foydalanish, sun’iy intellekt asosida boshqaruv, real vaqt monitoringi va avtomatlashtirilgan tizimlar orqali xizmat ko‘rsatish samaradorligini oshirish bo‘yicha tahliliy fikrlar beradi. Mavzu iqtisodiy samaradorlik, logistika xavfsizligi va global raqobatbardoshlik nuqtai nazaridan muhim ahamiyat kasb etadi.