TERRORIZM VA EKSTREMIZMNI OLDINI OLISHDA YOSHLARNING HUQUQIY ONGINI OSHIRISH - Xidirov Furqat Shukurullayevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: ekstremizm va terrorizm bilan bog‘liq jinoyatlar transmilliy va transchegaraviy xususiyat kasb etib, ijtimoiy xavflilik darajasi, jahon miqyosida yuzaga kelayotgan xavf-xatar va tahdidlar, tinchlik va xavfsizlikni ta’minlashda davlat organlarining vazifalari.