TOVARLARNI VAQTINCHA OLIB KIRISH BOJXONA REJIMIGA RASMIYLASHTIRISHDA BOJXONA TOʻLOVLARI - Farxodov Farrux Furqatovich; Murodullayev Feruz Otabek oʻgʻli (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bojxona organlarida tovarlarni vaqtincha olib kirish bojxona rejimiga rasmiylashtirish tartibotlari va undiriladigan bojxona toʻlovlari tahlil qilinadi. Shuningdek, mavjud muammolar va ularning yechimlari bo‘yicha takliflar ilgari suriladi.