ELEKTRON TA’LIM MATERIALLARI SIFATINI BAHOLASH VA TAKOMILLASHTIRISHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI - Botirov To'lqin Vafoqulovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada elektron o‘quv materiallarini sifat jihatidan baholashning asosiy yo‘nalishlari, sifat mezonlari, foydalanuvchi fikrlarini statistik va sifatli tahlil qilish, ROI (investitsiya samaradorligi) baholash, ekspert va kollegial yondashuvlar, fokus-guruhlar hamda etnografik metodlar yoritiladi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar asosida ta’lim kontentini moslashtirish, dizayn yechimlari, tizimli yangilanish va talabalar ehtiyojlariga moslashtirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Maqolada ta’lim sifatini oshirishga xizmat qiluvchi baholash va takomillashtirish strategiyalarining integrativ yondashuvi asoslab beriladi.