ELEKTRON PEDAGOGIKADAN FOYDALANIB AXBOROT TA'LIM MUHITIDA O'QUV JARAYONLARNI TASHKIL QILISH - Aminbayev Munisbek ibn Rasulbek (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada elektron pedagogik yondashuvlar asosida axborot-ta’lim muhiti (ATM) doirasida o‘quv jarayonlarini tashkil qilishning samarali usullari tahlil qilinadi. ATMning funksional imkoniyatlari, raqamli resurslardan foydalanish, masofaviy va gibrid o‘qitish modellari, shuningdek, o‘quvchilarning faolligini oshirishga xizmat qiluvchi interaktiv texnologiyalar yoritiladi. Shuningdek, zamonaviy elektron platformalar yordamida ta’lim sifati va monitoring tizimlarini integratsiyalash muammolari ham ko‘rib chiqiladi.