IMPACT OF PROBIOTIC PREPARATIONS ON THE BODY (A Review of Literature Data) - Sattorov J.M.; Safarov Kh.A. (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqola  probiotiklarning  organizmga  ta’siri,  immunitet shakllanishidagi roli, normal mikroflorani stimulyatsiya qilishi, ovqat hazm qilishdagi ahamiyati va ekologik jihatdan xavfsizligi haqidagi adabiyot manbalariga asoslangan.