OCIMUM BAZILICUMNING BIOLOGIK VA DORIVORLIK XUSUSIYATLARI - Hamroqulova Nargiza Komil qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  rayhon  (Ocimum  bazilicum)  o’simligining dorivorlik xususiyatlari va xalq tabobatidagi o’rni yoritilgan bo’lib,ayrim kasalliklarda foydalanish uchun muhim tavsiyalar berilgan.