ZAMONAVIY TEXNALOGIYALARDAN FOYDALANISH ORQALI XAVFSIZLIKNI OSHIRISH - Obidova Feruza; Ataxanovich Abdurashid Abdurahmonov (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola ishlab chiqarish jarayonida inson salomatligigga tahdid soluvchi omillar oldini olish haqida.