JAROHATLARNI TAHLIL QILISH VA BAHOLASHNING ZAMONAVIY USULLARI - Xushvaqtova Vazira; Ataxanovich Abdurashid Abdurahmonov (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Zamonaviy ishlab chiqarish jarayonlarida xavfsizlikni ta’minlash va jarohatlarning oldini olish uchun ilg‘or tahlil va baholash usullaridan foydalanish.