ISHLAB CHIQARISHDAGI SHOVQINNI BAHOLASH VA ME’YORLASHTIRISH BO’YICHA TAVSIYALAR ISHLAB CHIQISH - Abduraxmonov Baxtiyor Doniyorbek o’g’li; Qobulova Nilufar (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Anotatsiya: Maqolada ish joylaridagi shovqinni baholash va ularni nazorat qilish to'g'risida ma'lumotlar yoritilgan