SHOVQIN VA UNI INSON SALOMATLIGIGA TA`SIRI - Abduraxmonov Baxtiyorjon Doniyorbek oʻgʻli; Qobulova Nilufar Jalilovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada shovqin va uning inson salomatligiga ta'siri haqida ma'lumotlar yoritilgan