ISH JOYLARIDAGI SHOVQINNI BAHOLASH VA ME’YORLASHTIRISH BO‘YICHA TAVSIYALAR ISHLAB CHIQISH - Abdurahmonov Baxtiyor (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Anotatsiya:Maqolada ish joylaridagi shovqinni baholash va me’yorlashtirish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqish boʻyicha maʼlumotlar yoritilgan.