GAZ ALANGASIDA PAYVANDLASH ISHLARINI BAJARISHNING ZAMONAVIY USULLARI BILAN TAXLILIY ISHLASH - Nurullayev Shahzod Sulaymon o’g’li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada gaz alangasi payvandlash ishlarining zamonaviy usullari bilan taxliliy ishlashda, sanoatda tutgan o‘rni, afzalliklari va avtomatlashtirilgan boshqaruv imkoniyatlari haqida so‘z boradi. Shuningdek, neyro-noaniq (neuro-fuzzy) boshqaruv modellarining bu texnologiyadagi o‘rni va samaradorligi yoritiladi.