O’ZBEKISTONDA DIN VA JAMIYAT - Mansurov Abdulla Sayfullayevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mustaqil O’zbekistonda dinning erkinligi, jamiyatdagi ahamiyati mustaqillikdan keyingi islom dinining rivojlanishi unga juda katta e’tibor qaratilganligi, jamiyatdagi birdamlik va bag’rikenglik haqida qisqacha keltirilgan.