MUAMMOLI O‘QITISH METODLARINING AMALIY KO‘NIKMALARNI RIVOJLANTIRISHDAGI AHAMIYATI - Matquliyev Jasurbek Davlatnazar o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Ilm-fan va texnologiyalarning jadal rivojlanishi, global  dunyoda  raqobatning  ortishi  sharoitida  har  bir  davlat  va  jamiyatning  bu jarayonda raqobatbardoshligi yoshlarning intellektual rivoji hamda ularning iste’dodi va qobiliyatlarini to’liq amalga oshirishga e’tibor berishga bog’liq ekanligi pedagogika orqali yoritiladi.