XK “TAEWOONG” MCHJ NI KENGAYTIRISH UCHUN LOYIHA BOSHQARUVI STRATEGIYALARINI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI - Abdurakhmonov Eldor Absalomovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolamizda    “XK  “TAEWOONG”  MCHJ    misolida  aksiyadorlik  jamiyatlarida  kuzatuv  kengashlari  faoliyatini  tahlil  qilish  va    iqtisodiy jihatlarini  baholashga    bag‘ishlangan.  Zamonaviy  biznesdagi  tez  o‘zgarishlar sharoitida  ushbu  tadqiqotning  dolzarbligi  kompaniyalarning  barqaror  rivojlanishini ta’minlash uchun loyiha boshqaruvining samarali faoliyat yuritishi zaruratdir.