KICHIK MAKTAB YOSHDAGI O‘QUVCHILARNING O‘QUV MOTIVLARINI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI - Maxkamova Masturaxon Baxromjon qizi; Musajonova Umidaxon Ma’murali qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning o‘qish motivatsiyasini rivojlantirish, ularning ta’limga bo‘lgan qiziqish va istaklarini oshirish, o‘quvchilarning diqqatini jalb qilish, ularni mustaqil fikrlashga rag‘batlantirish va o‘qishga bo‘lgan ijobiy munosabatni shakllantirish yo‘llari yoritilgan.