ELEKTR MASHINALARI VA YURITMALARI” FANINI O‘QITISHDAGI INNOVAT-SIYALAR VA ILG‘OR XORIJIY TAJRIBALARNING PEDAGOGIK TAHLILI - Jo‘rayev Mirjalol Qahramonovich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ta’lim tizimida, pedagog kadrlarning kasb mahorati sifati va saviyasini uzluksiz yuksaltirish, xorijda pedagog va ilmiy xodimlarning malakasini oshirish va stajirovkasini o‘tkazish, oliy ta’lim muassasalari bitiruvchilarini PhD va magistratura dasturlari bo‘yicha o‘qitish, o‘quv jarayonlariga yuqori malakali xorijiy olimlar, o‘qituvchi va mutaxassislarni keng jalb qilish maqsadli.