O‘ZBEKISTONDA EKSTREMIZM VA TERRORIZMGA QARSHI KURASHISH CHORALARI - F.N. Muxammedov (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: maqolada ekstremizm va terroizmga qarshi kurashish zaruriyati, mazkur yo‘nalishda amalga oshirilayotgan profilaktik chora-tadbirlar, ekstremizm va terrorizmga imkon berayotgan shart-sharoitlarni bartaraf etish borasida amalga oshirilayotgan ишлар bayon etilgan.