O‘ZBEKISTON IQTISODIYOTI MODERNIZATSIYASI JAHON MAMLAKATLARI BILAN XALQARO HAMKORLIK MASALALARI - Jonibekov Zohirjon Davronbek o`g`li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada O‘zbekiston iqtisodiyoti modernizatsiyasi va jahon mamlakatlari bilan xalqaro hamkorlik masalalarini hamda, O‘zbekiston iqtisodiyoti va jahon iqtisodiyoti o‘rtasidagi munosabatlar, modernizatsiya jarayonlari, xorijiy investitsiyalar, va xalqaro tashkilotlar bilan hamkorlikning taraqqiyoti bo‘yicha ilmiy va nazariy tadqiqotlarni jamlab oladi.