TIJORAT BANKLARIDA KPI TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH ("O‘ZMILLIYBANK" AJ MISOLIDA) - Mingbayeva Shahnoza Ravshanovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Jahonda banklar bugungi moliyaviy xizmatlar bozorining asosiy sektorlaridan hisoblanadi. Xalqaro miqyosida banklarda xizmat ko’rsatuvchi xodimlar ish sifati hamda samaradorligini baholash jarayoni jadal sur’atlarda O’zbekistonda ham tizimlashib bormoqda. Ushbu maqolada xorijiy banklarida KPI tizimi va O’zbekiston bank sektori rivojlanishidagi o’rnini tadqiq etgan.