AYOL VA QIZLARDA TURMUSH QURISHDAN AVVALGI QO’RQUVLAR PSIXOLOGIYASI - Akilov Faridun Firdavsovich; Ochilova Sevinch (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: mazkur maqolada ayol va qizlarda turmush qurishdan avvalgi qo’rquvlarni o’rganish va mamlakatimizda sog’lom oila  qurilishi uchun olib borilayotgan chora tadbirlar o’z aksini topgan .