TA’LIMNI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI IQTISODIYOTNING O’RNI - Ismailov Dilshod Anvarjonovich; Saidnazarova Odinabonu Saidolim qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O’zbekiston Respublikasidagi rivojlanayotgan raqamli iqtisodiyot sharoitida ta’lim tizimini yanada rivojlantirish tadqiq etiladi, uning ta’lim taraqqiyoti sharoitidagi muammolari va yechimlari, muhim yo’nalishlari talqin etiladi. Jumladan, raqamli iqtisodiyotning ta’lim tizimidagi o’rni hamda undan respublikada samarali foydalanish bo’yicha ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar ko’rsatiladi.