(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada C++23 standartining asosiy yangiliklari, ularning dasturiy ta’minot rivojlanishiga ta’siri va dasturchilar uchun amaliy ahamiyati tahlil qilinadi. Yangi sintaktik imkoniyatlar, kod samaradorligini oshirish usullari, shuningdek, modul tizimi, std::mdspan, std::print va std::ranges kabi muhim funksiyalar haqida batafsil ma’lumot beriladi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, C++23 kod xavfsizligini oshirish, optimallashtirish va dasturiy ta’minotni ishlab chiqish jarayonini tezlashtirishga xizmat qiladi.