(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Fizika o’qituvchilarini tayyorlashda zamonaviy didaktik vositalarini yaratish texnologiyasi bugungi kunda ta’lim jarayonining muhim qismlaridan biri hisoblanadi. O’qituvchilarni tayyorlash jarayonida zamonaviy didaktik vositalar, yangi pedagogik texnologiyalar va innovatsion yondashuvlar qo’llanilishi o’qituvchilarning professional kompetentsiyalarini oshirishga yordam beradi. Ushbu maqolada fizika o’qituvchilarini tayyorlashda zamonaviy didaktik vositalarini yaratish texnologiyasi haqida ma’lumotlar berilgan.