(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘qish savodxonligi darslarida chet el xalq ertaklari namunalarining ahamiyati, uning afzalliklari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, maqolada chet el bolalar adabiyoti namunalari o‘quvchilarning madaniy tushunchalarini kengaytirish, til ko‘nikmalarini rivojlantirish va ijodkorliklarini oshirishda muhim rol o‘ynashi haqida fikrlar bildirilgan.