(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
"Mamlakatimizda byudjet daromadlarini kredit usulida shakllantirish istiqbollari" mavzusi juda keng va iqtisodiy jihatdan muhim. Kredit usulida byudjet daromadlarini shakllantirishda bir nechta asosiy aspektlarni ko‘rib chiqish mumkin. Quyidagi fikrlar bu sohada amalga oshiriladigan imkoniyatlar va istiqbollarni tushunishga yordam beradi: