(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu ilmiy maqola butun dunyo hayvonlari insonlar ya’ni biz tufayli yo’qolib qirilib ketayotganligi va ularni muhofazasi qilish choralari haqida