(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada dorivor o‘simliklarning inson salomatligiga foydalari va tibbiyotdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Ularning tabiiy davolash vositasi sifatida ishlatilishi, farmatsevtika sanoatidagi o‘rni hamda zamonaviy tibbiyotda qo‘llanilishi muhokama qilinadi. Shuningdek, ba’zi mashhur dorivor o‘simliklarning xususiyatlari va ularning kasalliklarni davolashdagi samaradorligi haqida ma’lumot eriladi.