(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Zamonaviy jamiyatning innovatsion yo‘nalishi, fan, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va ishlab chiqarishning rivojlanishi har qanday tizimda uzoq muddatli rivojlanish rejalarini amalga oshirish, har bir sohada tashkilotning ustuvor yo‘nalishlari professional mobil, deyarli barcha tizimlarda har jihatdan professional mutaxassislarga bo‘lgan ehtiyoj ortib bormoqda.