(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada sanʼatning jamiyatdagi oʻrni, ijtimoiy va iqtisodiy taʼsiri, taʼlim va ruhiy salomatlikka foydasi yoritilgan. Shuningdek, sanʼat terapiyasining ahamiyati ko‘rsatilgan. Xulosa sifatida, sanʼat jamiyat taraqqiyotida muhim omil ekani taʼkidlanadi.