(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Tijоrаt bаnklаri tоmоnidаn jаmg’аrmа оperаtsiyаlаrini аmаlgа оshirish аmаliyоtidа xоrij tаjribаsini qо’llаsh yо‘llаri o’rganilgan.