(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Tijоrаt bаnklаri tоmоnidаn kichik biznes vа xusisiy tаdbirkоrlik fаоliyаti mоliyаviy qо’llаb quvvаtlаsh bo’yicha olib borilayotgan choratadbirlar o’rganilgan.