(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Мақолада Шарқ мутафаккирлари меросида таълимийахлоқий қарашарнинг ифодаланиши, улардан таълим-тарбия жараёнида фойдаланиш ҳақида фикр юритган.