(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
bu maqola maktab ta’lim tizimida joriy etilayotgan inklyuziv ta’limga yani imkoniyati cheklangan bolalarni , sog’lom bolalar bilan teng huquqda ta’lim olishga jalb qilish, hamda inklyuziv taʼlim haqidagi imkoniyatlarni keng ommaga chuqurroq targ’ib qilish borasida mulohaza yuritiladi.Ota -onalarga bu ta’lim sohasi haqida chuqurroq ma’lumot yetkazib berish ,hamda ularni bunga targ’ib qilgan holda , ta’limga jalb etish borasida so’z yuritiladi.