(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida chet tillarini takomillashtirish masalasi bugungi kunda jadal rivojlanayotgan global jamiyatda juda muhim ahamiyatga ega. Chet tillarini o‘rganish, bolalarning kognitiv rivojlanishi, ijtimoiy ko‘nikmalari va madaniy tushunishlari uchun keng imkoniyatlar yaratadi. Maktabgacha yoshdagi bolalar uchun chet tillarini o‘rganish jarayoni o‘ziga xos xususiyatlarga ega bo‘lib, ularning rivojlanishida muhim rol o‘ynaydi. Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida chet tillarini takomillashtirish haqida ma’lumotlar berilgan.