(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Psixik va nevrologik kasalliklarga chalingan bolalar uchun ta’limni tashkil etish jarayoni ularning individual ehtiyojlariga moslashtirilgan maxsus pedagogik yondashuvlarni talab etadi. Ushbu maqolada ushbu bolalar uchun maktabgacha va umumiy o‘rta ta’lim tizimini shakllantirishning ilmiy-metodik asoslari, ta’lim muassasalarida inkluziv va maxsus pedagogik metodlarni qo‘llash imkoniyatlari tahlil qilinadi.