(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Inklyuziv taʼlimda yordamga muhtoj boʻlgan bolalarni ijtimoiy himoya qilishda ota-onalar va jamoatchilik bilan birgalikda ishlash muhim ahamiyatga ega, bolaning jamiyatda yolgʻizlanib qolmasligi, tengdoshlaridan ajralmasligini ta’minlash ustozlarning vazifasi hisoblanadi.