(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o’zbek she’riyatining onasi, sadoqatning mangu timsoli Zulfiyaxonim ijodi, hamda shoir Hamid Olimjonning so’ngsiz armoni haqida fikr yuritiladi.