(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Охирги ўн йилликда инсультни даволашда эришилган ютуқлар минглаб одамларни ҳаѐтини сақлаб қолди, лекин юқори даражадаги ногиронлик ва ўлим кўрсаткичи бош мияда қон айланишининг ўткир бузилиши орасида долзарб муаммолигича қолмоқда.