(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada sanoatning to‘rtinchi inqilobi – Sanoat 4.0 yondoshuvi orqali raqamlashtirish jarayoni keng yoritiladi. Sanoat 4.0 ilg‘or texnologiyalar, jumladan, sun’iy intellekt, Internet of Things (IoT), katta hajmdagi ma’lumotlar tahlili va avtomatlashtirish orqali ishlab chiqarish samaradorligini oshirishga qaratilgan. Ushbu maqolada Sanoat 4.0 texnologiyalarining afzalliklari, ularning ishlab chiqarishga ta’siri, muammolar va istiqbolli rivojlanish yo‘nalishlari tahlil qilinadi.